Galleri Peter Ragnarsson

03_pistol_0 08_avbrott_0 07_dsc4208b 13_dsc4269b

Inbjudan till medverkan

Nattugglan Hemse hemsida kommer att annonseras till allmänheten någon gång runt jul 2010. Det finns tid att utveckla både innehåll och utseende. Till att börja med har länken skickats till åtta kursdeltagare och fyrtioen till vilka har, eller haft, betydande verksamhet i verkstaden som grafiker, fotograf, kursledare etc.

Bloggen är till för verkstaden och dem som har anknytning till densamma. Här ska man kunna utbyta erfarenheter med likasinnade och inhämta handledning och recept för olika hantverk och tekniker. Här kommer Ni in i bilden — Det vore fantastiskt trevligt om alla som arbetar (eller arbetat) i och för verkstaden ger bidrag till innehållet.
Här har ni möjlighet att skapa ett album med flera gallerier och lägga ut CV mm.
Eller gör ett blogginlägg med valfritt innehåll.

Gör så här:
Registrera dig som prenumerant (länk i högerspalten). Som prenumerant får du e-post när det kommer nya inlägg. Och du kan också prova att ladda upp en bild till gästgalleriet.
Därefter kontaktar Ni mig och diskuterar ev. deltagande. Ni ges då behörighet som författare och kan själva skapa ett inlägg. Som administratör kan jag ge hjälp med tekniken alternativt skapa sidor och inlägg åt er om ni skickar manus till mig.

Peter Ragnarsson

N A T T U G G L O R   V I L L   H A   U V – E X P O N E R I N G

Du måste vara inloggad för att ge kommentar